Skip to main content

Cardo inbouwen - Geniet van naadloze integratie

Bij Falcon Motorkleding bieden we niet alleen hoogwaardige Cardo communicatiesystemen, maar we bieden ook professionele inbouwservice voor jouw gemak. Bij aanschaf van een Cardo communicatiesysteem bij ons, kunnen we deze direct in jouw helm inbouwen. Zo ben je verzekerd van een naadloze integratie en optimale prestaties.

Naast het inbouwen van Cardo communicatiesystemen in bestaande helmen, hebben we ook een ruime selectie helmen die al voorbereid zijn voor de installatie van Cardo. Deze helmen zijn speciaal ontworpen met geïntegreerde ruimtes en bekabeling om het inbouwproces eenvoudig en efficiënt te maken.

Ons ervaren team van professionals staat klaar om jouw Cardo communicatiesysteem vakkundig in te bouwen, zodat je direct kunt genieten van de voordelen van handsfree communicatie tijdens het rijden. Of je nu een nieuwe helm bij ons koopt of je huidige helm wilt upgraden, wij zorgen voor een perfecte installatie.

Kom langs in onze winkel in Arnhem en ontdek onze uitgebreide collectie Cardo communicatiesystemen en helmen met geïntegreerde inbouwmogelijkheden. Ons team staat voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw behoeften.

Profiteer van de gemakken van Cardo inbouw en ervaar de naadloze integratie voor een ongeëvenaarde motorcommunicatie-ervaring.