Skip to main content

Motorschoenen

Het stoplicht springt op groen en met je rechterhand trek je het gas vol open. Lekker, die vrijheid op de motor! Maar met die hoge snelheden raast de snijdende wind langs je lichaam en worden je handen ijskoud. Motorhandschoenen zijn, zeker in de Nederlandse winters, geen overbodige luxe. En ze bieden ook nog eens extra bescherming bij een val. Lees op deze pagina alles over de verschillende handschoenen.

Lederen motorhandschoenen

Je wilt geen wollen handschoenen dragen als je motor rijdt. Deze stof biedt weinig grip, waardoor je het stuur niet optimaal onder controle houdt. Daarom worden de meeste motorhandschoenen van leer gemaakt. Ze bieden extra goede grip, houden je handen lekker warm én bieden een goede bescherming als je jezelf moet opvangen bij een val.

Textiel motorhandschoenen

Op de motor met een waterig voorjaarszonnetje, voel je je handen langzaam koud worden. Lederen handschoenen misschien te warm, maar textiel handschoenen bieden een goed alternatief. Deze handschoenen zijn meestal gemaakt van nylon of polyester en bieden bescherming, grip op je stuur en houden je handen warm.

Racing motorhandschoenen

Sta jij wekelijks op het circuit om andere motorcrossers het zand voor de ogen te rijden? Of doe je mee met enduro-evenementen? Dan heb je speciale handschoenen nodig voor de motorsport. Racing handschoenen zijn ontworpen voor sportieve rijders en zijn vaak gemaakt van lichtgewicht materialen met versterkte knokkels voor extra bescherming.

Volledig beschermd de weg op? Lees ook meer over onze:

Wat kosten motorhandschoenen?

Optimaal beschermd de motor opstappen doe je met de juiste handschoenen. Bescherm je handen tegen kou en verwondingen bij een val met de juiste motorhandschoenen. We bieden motorkleding van de beste kwaliteit aan met merken zoals HJC, Scorpion, Bering, Macna. Afhankelijk van het merk, betaal je vanaf 33 euro voor motorhandschoenen. Onze medewerkers in de winkel in Arnhem helpen je graag bij het kiezen van de juiste handschoenen.

De motorkleding van Falcon

✓ De laagste prijsgarantie op motorhelmen
✓ Deskundig en persoonlijk advies in onze winkel
✓ Falcon motorkleding is een begrip in Arnhem & omstreken
✓ Eerlijke prijzen voor kwalitatieve motorkleding- en accessoires
✓ Kwaliteit staat voorop: we werken met hoogstaande merken zoals Bering en Macna

Kom langs in onze winkel

Arnhem

Leemansweg 39 G
6827 BX Arnhem
info@falconmotorkleding.nl