Skip to main content
Motorkleding winkel in Arnhem

De Motorkleding winkel voor een complete outfit

Motorkleding is een essentieel onderdeel van de motorervaring. Het biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar draagt ook bij aan de veiligheid van de rijder. Er zijn verschillende soorten motorkleding beschikbaar, waaronder jassen, broeken, helmen, handschoenen en motorschoenen, elk met hun eigen unieke functies en voordelen.

Uiteraard ziet het er ook nog eens fraai uit!

Meer dan 300 helmen op voorraad!

Met een assortiment van meer dan 300 helmen, nodigen we je uit om langs te komen, ze te bekijken en de perfecte pasvorm te vinden! Wij hanteren de laagste prijsgarantie

Dichtbij en groot assortiment

Het kiezen van de juiste motorkleding winkel

Het kiezen van de juiste motorkleding winkel is cruciaal voor het vinden van kwalitatieve en passende motorkleding. Een goede winkel biedt een breed scala aan producten, deskundig advies, en uitstekende klantenservice. Het is belangrijk om te zoeken naar winkels met ervaren personeel die u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Geschikte motorkleding voor iedereen

Motorkleding voor dames en heren

Motorkleding is er in verschillende stijlen en maten voor zowel dames als heren. Het is belangrijk om kleding te kiezen die goed past en comfortabel is, zonder in te boeten op veiligheid. Veel winkels bieden gender-specifieke opties aan om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van mannelijke en vrouwelijke rijders.

Bekijk ook onze motorschoenen voor heren en dames

Motorkleding winkel Arnhem
Dichtbij en groot assortiment

Motorkleding Outlet

Voor de budgetbewuste rijder zijn motorkleding outlets een geweldige plek om kwalitatieve motorkleding te vinden tegen gereduceerde prijzen. Deze winkels bieden vaak vorige seizoenen’ stijlen aan tegen een korting, waardoor rijders geld kunnen besparen zonder in te boeten op veiligheid. Kom langs of vraag ons voor motorkleding aanbiedingen

Geschikte motorkleding voor iedereen

Wat voor kleding moet je dragen op een motor?

De juiste kleding dragen op een motor is cruciaal voor zowel comfort als veiligheid. Het is aanbevolen om slijtvaste materialen zoals leer of versterkte stoffen te dragen, evenals beschermende uitrusting zoals een helm, handschoenen, en laarzen. In koud weer is het ook belangrijk om warme en waterdichte kleding te dragen.

Het dragen van een helm is uiteraard verplicht in Nederland

Motorkleding dat past bij je portemonnee

Hoeveel Kost een Motor Uitrusting?

De kosten van een motoruitrusting kunnen sterk variëren afhankelijk van de kwaliteit, het merk en waar je winkelt. Een basisuitrusting, inclusief een helm, jas, broek, handschoenen en laarzen, kan beginnen bij enkele honderden euro’s, terwijl high-end opties kunnen oplopen tot duizenden euro’s.

Een goed motorpak kan variëren in prijs van enkele honderden tot meer dan duizend euro, afhankelijk van het merk, het materiaal, en de beschermende kenmerken. Het is belangrijk om te investeren in een kwalitatief motorpak dat zowel comfortabel als beschermend is.

Geschikte motorkleding voor iedereen

Wat kost een goede motorhelm?

De prijs van een goede motorhelm kan variëren van rond de €100 tot wel €800 of meer, afhankelijk van het merk, het model, en de functies. Het is belangrijk om te investeren in een helm met een goede pasvorm, comfort, en veiligheidscertificeringen.